چگونه ناخن‌های خود را سوهان بکشید

بنیامین هژبری 2 ماه پیش 0 دقیقه مطالعه
سوهان کشیدن ناخن
ناخن ها یکی از ارکان اصلی در زیبایی به شمار می رود که امروزه توجه قابل توجهی هم به آن می شود . حال امروزه هزینه های زیادی رو همین ناخن ها در برمیگیرند که ما امروز در این پست میخواهیم اصول ساده سوهان کشیدن رو یادآور بشیم که شاید مقداری از هزینه ها رو کم کنیم

۱- دست­های خود را بشویید

قبل از اینکه بخواهیم ناخن­‌های خود را سوهان بکشیم حتما باید دست­‌های خود با صابون بشوییم و زیر ناخن‌­های خود را تمیز کنیم.

 

۲- دست­‌های خود را کاملا خشک کنید

قبل از شروع کار سوهان کشیدن ناخن‌ ها برای تمیز کردن و مرتب سازی ناخن­‌های خود پس از شستشو حتما دست‌­ها و ناخن‌­های خود را با حوله خشک کنید تا رطوبت آن­‌ها را به طور کامل بگیرید. زیرا مرطوب بودن ناخن­‌ها ممکن است سبب شکنندگی ناخن شود.

 

۳- یک سوهان ناخن انتخاب کنید

همانطور که می‌­دانید تنوع سوهان ناخن در بازار بسیار زیاد است. اغلب مغازه داران می‌­توانند در انتخاب یک سوهان خوب به شما کمک کنند. معمولا سوهان­‌ها دو طرفه هستند. یک طرف آن­ها نرم و طرف دیگر دندانه دندانه است. معمولا مقدار سختی هر سوهان بر روی بسته‌بندی آن نوشته شده است. با این حال چند نکته اساسی وجود دارد که به هنگام خرید سوهان مناسب باید به آن توجه کنید:

سوهان‌­هایی که سختی آن‌­ها بین ۸۰ تا ۱۰۰ باشد برای ناخن‌­های ژلیش شده مناسب است زیرا این مقدار سختی ممکن است ناخن طبیعی را بشکند یا پوسته پوسته کند.
از استفاده از سوهان­‌هایی با جنس فلز خودداری کنید چرا که ممکن است آسیب بسیار جدی به ناخن‌­های شما وارد کند.
استفاده از سوهان ناخن کریستالی یا شیشه‌­ای نیز می‌­تواند بسیار خوب باشد زیرا به راحتی تمیز می‌­شوند و شما می­‌توانید آن­‌ها را بشویید.

۴- شکل ناخن‌­های خود را مشخص کنید

فرم­‌های مختلفی برای ناخن‌­ها وجود دارد اما خانم‌ها اغلب از شکل‌­هایی چون بیضی، مربع و لوزی استفاده می­‌کنند. این که شما چه نوع ناخنی را انتخاب کنید بستگی به فرم اصلی ناخن شما دارد.

فرم بیضی هم برای ناخن­‌های بلند و هم کوتاه بسیار زیبا است و اگر ناخن شما دچار آسیب شود به راحتی می‌­توان دوباره به شکل هلالی یا همان بیضی در آورد از این رو این مدل طرفداران بسیاری میان خانم‌­ها دارد.
فرم مربع یکی دیگر از مدل‌های ناخن است که مرتب کردن و سوهان کشی آن نیاز به دقت بسیاری دارد و برای ناخن‌های بلند فقط کاربرد دارد.
اگر شما جزو آن دسته از خانم‌­هایی هستید که سطح ناخن شما بسیار کوچک یا بزرگ است که فرم دادن آن­‌ها دشوار است یا در برخی موارد ممکن نیست، نگران نباشید. شما می‌­توانید با استفاده از تقویت کننده‌­های ناخن و روغن­‌های مخصوص کوتیکل ناخن، آن‌­ها را تقویت کرده تا در آینده ناخن‌هایتان رشد کرده و آن‌ها را فرم دهید.

 

مدل دادن به ناخن‌­ها

۱- قبل از سوهان کشیدن ناخن ها، آن‌ها را کوتاه کنید

اگر ناخن‌­های شما به فرم غیر متعادلی بلند شده­‌اند یا کوتاه و بلند هستند قبل از سوهان کشیدن ناخن و مرتب سازی آن­‌ها بایستی آن­‌ها را به یک اندازه کوتاه کنید. برای هر مدل ناخن­ میزان مشخصی باید ناخن‌­ها کوتاه شوند به طور مثال:

برای فرم ناخن­‌های مربعی نباید ناخن­‌ها را بیش از اندازه کوتاه کرد بلکه بهتر است تمامی ناخن‌­ها بلند باشند.

اگر فرم بیضی را برای ناخن­‌های خود می‌­پسندید باید تا حد بیشتری کوتاه شوند تا سر ناخن‌­ها به راحتی فرم هلالی بگیرند البته باید به خاطر داشته باشید که هنگام کوتاه کردن ناخن­‌ها با ناخن‌­گیر آن­ها را به شکل هلالی یا همان بیضی کوتاه کنید.

۲- سوهان کشیدن را موازی با ناخن‌­هایتان انجام دهید

برای شروع لازم است تا سوهان را در جهت دندانه دندانه موازی با ناخن نگه داشته و به آرامی بر روی کناره‌­های ناخن بکشید. لطفا به خاطر داشته باشید که فاصله سوهان و ناخن زیاد نباشد چون در این صورت ناخن یا می‌شکند و یا شیار شیار می‌­شود.

۳- سوهان کشیدن را از کنار ناخن به سمت مرکزی انجام دهید

نحوه استفاده صحیح از سوهان و به حرکت درآوردن صحیح آن برای داشتن ناخن­‌هایی زیبا بسیار مهم است. بهترین حالت سوهان کشیدن ناخن این است که از کناره‌­ها شروع کرده و آهسته به سمت مرکزی ناخن آن را به حرکت درآوریم. با انجام این کار ناخن‌­های شما دیگر آسیب نمی‌بیند و به راحتی فرم دلخواهتان را می­‌توانید بر روی آن‌­ها اجرا کنید.

۴- از سمت نرم سوهان برای سر ناخن استفاده کنید

سر ناخن یا همان قسمت جلویی ناخن را بهتر است با قسمت نرم سوهان مرتب کنیم و به آن شکل دهیم چرا که سر ناخن بسیار نازک­تر است و شکنندگی آن بیشتر است. در بسیاری از مدل‌­های ناخن قسمت سر ناخن بسیار نازک و ضعیف می‌­شود به همین خاطر است که پیشنهاد می‌­شود از قسمت نرم سوهان برای شکل دادن به این قسمت استفاده شود اما اگر همچنان قسمت سر ناخن­‌های شما قطور است می­‌توانید از همان بخش سخت به آرامی استفاده کنید.

 

۵- به نحوه حرکت سوهان برای سر ناخن توجه داشته باشید

همانطور که قبل‌­تر هم گفته شد نحوه به حرکت درآوردن سوهان بسیار مهم است برای این کار شما باید از تکنیک‌­های خاصی استفاده کنید. قسمت سر ناخن که اغلب نازک­تر است نیز باید به دقت سوهان کشی شود. برای این کار سوهان را موازی با سر ناخن قرار داده و در جهت مستقیم به آرامی از چلو به سمت پایین سوهان را حرکت می‌­دهیم. توجه داشته باشید که هرگز در دو جهت سوهان را بر روی ناخن نکشید و فقط از سمت بالا به سمت پایین انجام دهید.

 

۶- هر ناخن را جداگانه سوهان بکشید

بسیاری از افراد برای سریع‌­تر انجام دادن عمل سوهان کشی ناخن تمام انگشتان خود را به حالت خمیده درآورده و سوهان را روی کلیه آن­ها با یکدیگر می­‌کشند تا سر ناخن‌­های خود را فرم دهند اما این کار کاملا اشتباه است. هر ناخن را باید جداگانه و با کمی صبر و حوصله سوهان بکشید و هرگز در جهت بالا و پایین سر ناخن­ها را سوهان نکشید و فقط از سمت بالا این کار را انجام دهید.

 

پولیش کردن ناخن و اتمام کار سوهان کشیدن ناخن
زمانی که کار سوهان کشیدن ناخن تمام می‌­شود، تراشه‌­های ناخن به صورت پودر شده بر روی سطح ناخن می­‌ماند برای تمیز کردن سطح ناخن و یک دست کردن برآمدگی‌­ها تنها کافی است که از یک بافر برای پولیش کردن ناخن استفاده کنید و آن را به آرامی بر روی سطح ناخن خود از قسمت انتهایی ناخن به سمت سر ناخن بکشید. حتما به جهت آن توجه کنید و این کار را به آرامی انجام دهید.

ناخن­‌های خود را با بافر براق کنید. بافر را بر روی کوتیکول ناخن قرار دهید و در جهت بالا به پایین بر روی سطح ناخن بافر را بکشید. این کار سبب می‌­شود تا سطح ناخن شما کمی براق شده و فرم بسیار مرتب و یک‌دستی پیدا کند.

از مرطوب کننده و روغن مخصوص کوتیکول ناخن استفاده کنید. مرطوب کننده برای ناخن­‌ها بسیار مفید است زیرا سبب می‌­شود ناخن‌­ها همیشه شاداب و سالم باقی بمانند. و اما روغن کوتیکول نیز یکی از دیگر ماده­‌های مهم است که پس از سوهان کشیدن ناخن باید مقداری از آن را بر روی ناخن‌­ها زده و به خوبی ماساژ دهید تا کوتیکول ناخن شما تقویت شود. شما می­‌توانید بعد از هربار شستشو دست‌­های خود از این روغن و مرطوب کننده استفاده کنید.

ناخن­‌های خود را هر دو هفته سوهان بکشید. سوهان کشیدن بیش از حد ناخن‌­ها سبب می‌­شود تا سطح ناخن نازک شود و از مقاومت ناخن کاهش یابد.

مطالب مرتبط